نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها

ویسی خشمگین‌تر از روز مسابقه | نگران داوری‌ها و ناداوری‌ها هستم

  • کد خبر: ۲۲۸۱۴۱
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
ویسی خشمگین‌تر از روز مسابقه | نگران داوری‌ها و ناداوری‌ها هستم
سرمربی تیم فولاد خوزستان در خصوص کرنر استقلال که منجر به گل شد، گفت: توپی که گل شد به هیچ عنوان کرنر نبود.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله ویسی در گفت‌وگوی تلوزیونی که انجام داد صحبت‌هایی که کادرفنی و اعضای تیم فولاد خوزستان نسبت به کرنر استقلال انجام داده بودند را منکر شد و اعلام کرد که صحنه‌ای که فولادی‌ها به آن اشاره کردند کرنر آخر مسابقه بوده است نه صحنه‌ای که برای استقلال تبدیل به گل شد.

مجری برنامه در ابتدای گفت‌وگو با ویسی از او تشکر کرد که با صداقت کلام باعث شد تا از حواشی جلوگیری شود، اما ویسی در پاسخ گفت: ما اصلا درباره کرنر استقلال صحبت نکردیم و توپ آخر را گفتیم که کرنر بود، صد در صد توپی که گل شد کرنر نبود، بچه‌های ما در رختکن داشتند بحث کرنر آخر را می‌کردند که شهاب گردان روی آن توپ عکس‌العمل داشت و کرنر بود، ولی آمدند گفتند توپی که گل شد کرنر بود، من نمی‌دانستم بحث روی کدام صحنه است، اما بعدا متوجه شدم که توپی که گل شد به هیچ عنوان کرنر نبود.

ویسی در ادامه افزود: هشت کارشناس داوری اعلام کردند که توپ کرنر نبوده، اما بعد از چند ساعت یک فیلم دیگر دیدند و همه نظر دادند که کرنر است، متاسفانه توپ به پای بازیکن ما برخورد نکرد و داور اشتباه کرد، نمیشه اشتباه داوری را پوشش داد، این اشتباه صد در صد تاثیرگذار بود، بنیادی‌فر دو کارت زرد به موسی کولیبالی و ابراهیم حصار روی توپ‌های معمولی کارت زرد نشان داد و بازیکنان ما را به هم ریخت.

خشم و عصبانیت ویسی باعث شد تا مجری از او سوال بپرسد چرا نسبت به روز بازی عصبانی‌تر است و ویسی پاسخ داد: فیلم بازی را مجدد تماشا کردم و دیدم چه اتفاقاتی افتاده است، داور بین‌المللی و الیت ما می‌آید می‌گوید من مشکی را با آبی تشخیص نمی‌دهم، لباس من و آقای نکونام مشکی بود، اگر تشخیص نمی‌دهی چرا لباس ما را تعویض نکردید؟!

ویسی در انتهای صحبت‌های خود گفت: من از داوری‌ها و ناداوری‌ها نگران هستم، با تمام وجود به بازی‌ها ادامه می‌دهیم، فولاد تیمی است که شخصیت قهرمانی و آسیایی داشته و بسیار پشتوانه قوی‌ای دارد، تمام وجودمان را برای بازی‌های آخر می‌گذاریم، ما دو بازی خانگی داریم و انتظارم از هواداران واقعی فولاد این است که فریب یک سری افراد را نخورند و پشت هم باشیم و بتوانیم در لیگ بمانیم، هواداران اجازه ندهند که این افراد جو تیم را خراب کنند.

منبع: ورزش3

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->